måndag 28 juli 2014

Familjetrippen

Titel: Familjetrippen (2013)
Originaltitel We´re the Millers
Genre: Komedi
Längd: 110 minuter
Regissör: Rawson Marshall Thurber
Manus: Bob Fisher, Steve Faber
Starring: Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter

Handling,
Vår huvudperson ungkarlen David Clark (Sudeikis) langar små mängder droger till yrket. Han bor granne med strippan Rose (Aniston) och den snart 18åriga oskulden Kenny (Poulter). David hamnar i trubbel och blir rånad av tre tonåringar när han försöker hjälpa den hemlösa unga Casey (Roberts) som blir retad av tonårsgänget.
David blir rånad på alla droger och varenda krona han har, både hans egna och hans chefs, för att komma undan med livet i behåll får han i uppdrag att åka till Mexico och hämta lite droger och vara tillbaka innan 4th of July-helgen är över. Nu är bara frågan hur en medelåldersman med lite droger i fickan ska ta sig över den mexikanska gränsen, allt skulle vara mycket lättare med en nördig familj i baksätet men vart ska David hitta en familj som är villig att smuggla droger?

Vad tycker jag?
Jag gillar komedier, det gör jag och klockan är nu 2:25 natten till måndag, jag sov en stund i eftermiddags och är okontrollerat trött-fnittrig. Det är en rolig film, många klassiska skämt såklart men också mycket oväntat! Det bästa av allt är att jag kan lova en lättklädd Aniston och det gör vilken sunkfilm som helst till en topprulle. Filmen är en blandning av Familj på väg (2006) och Pineapple Express (2008), enastående blandning! Det är ganska grovt språk vid ett par tillfällen och ibland blir man lite paff och generad, det är ingen ultimat familjekomedi.

3 av 5 toast!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar